Angel eyes och devil eyes på bilen

Att ha en modern bil lockar nästan alla. De som är motorintresserade kan ju läsa sig till vilka trender som går i bilvärlden, och antingen följa dem eller undvika dem. En sak som många tycks ha skilda åsikter omkring är trenden med så kallade angel eyes och devil eyes på bilarna. De som tycker att det är snyggt är generellt riktigt säkra på sin sak, medan de som inte gillar det nästan avskyr det.

Vi på karel.se tycker att devil eyes är väldigt snyggt och skulle gärna se det på fler bilar. Överhuvudtaget tycker vi att man kan experimentera mer än vad som görs dagligdags 2011 – tänk tillbaka på sjuttiotalet då var och varannan van var målad med blommotiv och fantastiska färger. Hur ofta ser man sådana personliga bilar idag?

Ifall man vill göra sin bil personlig finns det många sätt att göra det på, oavsett om man vill hotta upp den och få den att se så modern ut som möjligt, eller om man vill få den att se fredlig och glädjespridande ut, så finns det flera bra affärer på nätet med bildelar och -dekaler till försäljning. Prova förslagsvis att googla ”bil +[den förändring du vill ha]” så kommer du att få flera matnyttiga tips!