Mikrolån för att reparera bilen

Som bilägare måste du vara beredd på det mesta, framförallt om du har en äldre bil. Plötsligt går bilen sönder, och huvudregeln är att det i princip alltid inträffar när du behöver bilen som mest. Har du inte tillräckligt med pengar på lönekontot för att betala en akut reparation av bilen kan det vara en intressant lösning att du ansöker om ett mikrolån för att kunna betala reparationskostnaderna.

Det är många av oss som behöver bilen för att reda ut vardagens livspussel. Bilen används för att vi ska kunna bege oss till arbetsplatsen, skjutsa barnen till träningen eller köra och storhandla på Ica Maxi. Fungerar inte bilen övergår tillvaron snabbt i ett totalt kaos. Det är därför sällan ett alternativ att skjuta upp reparationen till senare. Detta gäller även om det inte finns tillräckligt med pengar på lönekontot för att betala reparationerna. Då krävs det alternativa lösningar, för bilen måste repareras och det per omgående.

Mikrolån kan vara räddaren i nöden

Businessman,Holding,Dollar,Money,And,Giving,Money,To,You,WithBehöver du reparera din bil akut och du inte har tillräckligt med pengar på lönekontot kan du ansöka om ett mikrolån på https://www.expresskredit.se/mikrolan-mikrokredit/, där du snabbt får besked om din låneansökan beviljas. Beviljas din ansökan har du dessutom pengarna på ditt bankkonto redan samma dag. Detta gör det möjligt för dig att omgående lämna in bilen för reparation, för att därefter återvända till en normal tillvaro med en fungerande bil.

Fördelar med mikrolån

Det finns en rad fördelar med att använda sig av mikrolån för att betala en akut bilreparation eller andra akuta utgifter. Några av fördelarna är till exempel:

  • Enkelheten: Det är enkelt att ansöka om en mikrokredit. Du behöver inte fylla i flersidiga dokument när du ansöker om ett lån.
  • Snabbheten: du gör din ansökan på ett par minuter och pengarna betalas till ditt bankkonto direkt efter det att ansökan har beviljats.
  • Återbetalningstiden: du kan själv påverka återbetalningstiden. I stället för att du får en fast avbetalningsplan får du en faktura som du ska betala inom 30 dagar. Du kan välja mellan att betala hela beloppet direkt, eller endast betala ett visst minibelopp och därefter betala varje månad till dess att du har betalt tillbaka hela skulden. Det är du som styr över när du kan – och vill – betala tillbaka de pengar som du har lånat.