Arbetskläder och populära bilar

När du jobbar med bilar behöver du riktiga arbetskläder som underlättar ditt arbete. Men vilka begagnade bilar håller bäst och är riktigt populära att köpa?

Oavsett om du meckar med bilen hemma i garaget eller på jobbet på en bilverkstad är det rätt och viktigt med riktiga arbetskläder gjorda för att tåla meck, olja och att sitta på knä. Det gör inte bara arbetet lättare, det underlättar även för att jobba i vissa positioner och ställningar. Dessutom ser du till att inte smutsa ner eller förstöra dina vanliga kläder, som inte alls är gjorda för att arbeta i, inte i en bilverkstad i alla fall.

Begagnade bilar populära

Vilka är de hetaste begagnatbilarna just nu? I en artikel i Teknikens Värld går det att läsa om detta:

Den bilmodell som var mest såld som begagnad i fjol var föga oväntat Volvo V70 – Teknikens Värld

Det är helt enkelt en bil som håller länge och dessutom är känd för sin säkerhet på vägarna.

De säljs bäst i Sverige på begagnatmarknaden

Den svenska topplistan domineras av svenska bilmärken men en uppstickare än Volkswagen som har tagits sig in med Golf generation 7. Volvo XC60 säljs oftast under marknadspriset, trots sitt höga genomsnittspris. Den modellen finns även längst tid som annons innan den blir såld, samtidigt som Volvo V70 är den mest lättsålda modellen på begagnatmarknaden. Även i en artikel i Expressen går det att läsa om de mest lättsålda bilarna på Blocket, och där finns Volvo V70 i topp, tillsammans med bland andra Audi A2. Mer om begagnatmarknadens bilar går det att läsa om här.